”Showroom Antonela” by Antonela Gregorović, modni je brend za žene osnovan 2009. god. u Puli, Hrvatskoj. 

Njezin je interes za modu započeo puno ranije, još u ranom djetinjstvu dok je sa velikim zanimanjem pratila rad mame i bake krojačice, susrečući se tako sa tkaninama, krojevima i šivanjem. 
Prvi se put predstavila javnosti 2002. god  izlažući haljine u galeriji, te iste godine i prvom revijom u rodnom mjestu Vodnjanu. Uslijedile su mnogobrojne revije, od kojih bi istaknuli ”Sposa news” na kojoj je uvijek osvojila neku od nagrada sa extravagantnim vjenčanicama.

U samom početku brenda ”Showroom Antonele” , 2009. i 2010.god odabrana je među osam najboljih mladih dizajnera cijele Hrvatske i dobila priliku sudjelovati na Split City Fashion-u. Od 2011. god prisutna je na modnom eventu Riječkim stepenicama.

Desetu godišnjicu na modnoj sceni 2012. god. proslavila je prvom samostalnom revijom ”Woman”, nakon toga su uslijedile još tri samostalne revije: ”Mama” 2013. god., ”Bumbara” 2014. god. i ”Oliva XL” 2015. god. Samostalne su revije bile dio programa Dana Mladog Maslinovog Ulja u rodnom Vodnjanu.  

”Showroom Antonelu” predstavlja logo popularno zvan ”leptirić”. Logo je izrađen od plexiglasa sa Swarovski kristalom kao spoj jedne polovice srca i jedne polovice leptira koji zajedno grade jednu skladnu cjelinu. ”Kad sam tražila koji bi znak najbolje predstavljao moj brend prva pomisao bila je srce i leptir, ljubav i sloboda. Let leptira kao simbol slobode izražavanja i neograničenih mogućnosti te kreativnost, a srce kao simbol ljubavi kojim je oplemenjen svaki materijal koji prođe kroz moje ruke do finalnog proizvoda kojeg prati i slogan ”Made with love”. 

Ready to wear

Kolekcije predstavlja dva puta godišnje, te ih upotpunjuje sa Resort i Pre Fall kolekcijama. Predstavlja ih na modnim revijama te snimajući za njih modne editorijale. Najčešće su to kolekcije unikatnih svečanih haljina ili male serije dnevnih odjevnih predmeta. U izradu ulaže puno ljubavi i strpljenja kako bi svaka kreacija odisala perfekcionizmom. Svaki korak u realizaciji joj je veoma bitan i pridaje mu posebnu pažnju od odabira najboljih materijala, prikladnog kroja do finalne izrade. 

”Showroomice“ majice sa printom, izrada majice by Antonela Gregorović, ilustracija by Marina Barbančić. Print predstavlja ilustracije ”Showroomica” cure koje nose odjecu Showroom Antonela, na printu su kolekcije koje su bile ili jesu u prodaji. Majice su dostupne u pet različitih krojeva i pet različitih printeva, prilikom narudžbe moze se kombinirati print i kroj.

Bridal

”Bride to be…different”  kolekcija je vjenčanica i svečanih haljina, kao što i sam naziv govori namjenjena je mladenkama koje žele biti drugačije, jednostavne i romantične. Svaka je vjenčanica unikatna, za izradu koristi isključivo najfinije čipke i materijale. Vjenčanice su prava mala umjetnička djela sa puno ručnog rada, te prelaze granicu iz Ready to wear u Haute Couture. 

Nakit/dodaci

Kao što svaki brend osim glavnih vodilja odjeće upotpunjuju i dodaci tako je Antonela odlučila iskoristit mogućnost svog loga te ga ukomponirati u narukvice. Dostupne su u raznim bojama, a izrađene su od tri elemenata: plexiglas loga sa swarovski kristalom, mini plexiglas loga i svilene trakice. Osim narukvica sa logom u ponudi su još i narukvice sa stiliziranim srcem i zvijezda koje upotpunjuje slogan ”made with love for a star like you”.

Od nedavno su u ponudi i mini torbice od skaja, krzna i plastificirane čipke. Torbice se koriste kao bombonijere za svečane prigode Krštenja, Sv. Pričest, Sv. Krizma, vjenčanja, kao mini novčanik, držač kreditnih kartica, torbica za nakit, kao privjesak ili ukras.