Ready to wear

Proljeće - ljeto 2016 - Pozdrav iz Rovinja


”Pozdrav iz Rovinja” modni je editorijal za kolekciju ”Joy of life”. Lokacija za snimanje editorijala odabran je Rovinj, stari grad, gdje svaka uličica priča svoju priču. Smjeh, radost i veselje bila su nit vodilja za atmosferu koja se željela postići. U današnjem užurbanom životu zaboravljam na ove najjednostavnije trenutke koji su besplatni, a ostavljaju na nama poseban osjećaj. Gledaući fotografije kao da vi prolazite tim uličicama, tražite suvenire i živite zivot lokalnog stanovništva. 

Inspiraciju za kolekciju ”Joy of life” dizajnerica pronalazi u 70-tim godinama prošlog stoljeća. Kolekcijom prevladava jeans i fini pamuk za dnevne haljine, dok je za vecernje naglasak na kombinezonima i dugim lepršavim haljinama. Otvorena ramena i volani glavne su karakteristike kolekcije. prugaste haljine razigrane su krojenjem crta u raznim smjerovima. 

Borovo sa Borosanama bio je hit 70-tih godina, dok su u današnjoj casual i ljetnoj verziji Boromine bile savršena obuća koja se uklopila u kolekciju. 

Fotografije Ana Lorencin Buljan, frizure Tedi Krakar, šminka Valentina Štokovac, modeli Adisa Jusić, Vita Veljačić, Marina Banković i Tara Šverko (Tijara Model Menagement) , torbe Mokala torbe.